Merk
identiteit
elvolt
  • Merkidentiteit
  • Huisstijl
  • Belettering
  • Marketing
  • Website

Uitdaging

Creeren van een duurzaam, professioneel maar persoonlijke merkidentiteit.

Elvolt specialiseert zich in energieopslag en energietoevoer. Duurzame technologieën en oplossingen voor nu en de nabije toekomst.

De markt waarin Elvolt opereert is divers maar volop in beweging. Elektrificatie vindt overal plaats, niet alleen in de automotive industrie maar ook in recreatie en bouw.

De naam en het concept was er, aan Invendi de vraag om een nieuwe merkidentiteit te ontwikkelen en mee te denken over de positionering van Elvolt in de markt.

Duurzaam, toegankelijk en professioneel is de kern, het doel is een identiteit ontwikkelen die hierbij aansluit.

Aanpak
We wilden een uitstraling die subtiel maar duidelijk was, in het logo is een verwijzing gemaakt naar het technische symbool voor ‘voedingsbron’. De kleurstelling van het geheel zorgt voor een toegankelijk maar tevens professionele verschijning. Het lettertype in het logo is speciaal voor Elvolt ontwikkelt, een strak en hoekig ontwerp dat een robuuste indruk geeft.

Eenheid creëren in de merkidentiteit, een huisstijl mag dus niet ontbreken. Een gedegen uitstraling die op alle vlakken in te zetten is.
Oplossing
Van sociale media tot briefpapier, marketing en branding gaan hand in hand, de kernwaarde van Elvolt komt overal naar voren. Om zo herkenbaarheid te creëren en daarmee een sterk merk neer te zetten dat klanten trekt.

In het proces voor de merkidentiteit voor Elvolt is veel aandacht besteed in onderzoek. Het is van belang om goed in te schatten wat de kansen en bedreigingen zijn en daar ook vanuit het merk perspectief iets mee te doen. Het is belangrijk een betrouwbare indruk te wekken bij potentiële klanten, het gevoel van vertrouwen en kennis en kunde. Met de huidige positionering is er sterke basis gelegd om op te bouwen.
Elvolt.nl

Meer recent werk

Bekijk andere mooie projecten

AAMS
Sansuni
Kunnen we
ergens mee
helpen?
info@invendi.net +31(0)548 21 50 50